Read more

Home

cropped-nieuwe-logo1.jpg

Vanaf 1 november 2016 is stichting ’s Varsseltje niet meer verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het kledingruilpunt op het Laer in Etten. Zozijn heeft vanaf 1 november een eigen kledinginbrengpunt in het leven geroepen onder hun eigen Stichting. Het doel van hun kledinginbrengpunt blijft in principe hetzelfde.

De volgende veranderingen zijn opgetreden:

Stichting ’t Varsseltje is niet meer verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het ledinginbrengpunt van zozijn. De vrijwilligers die momenteel binnen het kledingruilpunt werken zijn door Zozijn benadert om voor hun Stichtinng te komen werken en deel uit te maken van hun op te richten kledingruilpunt.

Stichting ’t Varsseltje heeft als doel ruilen in de breedste zin van het woord. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de doelen en manier van werken die momenteel in de kledinginbrengwinkel van Zozijn worden gehandteerd. Dat wil niet zeggen dat we het initiatief toejuichen. We vinden het geweldig dat ze het doorzetten en clienten van Zozijn op deze manier een mooie dagbesteding geven.

Het logo en de naam ’t Varsseltje zijn gedeponeert bij de KVK en zullen door Zozijn NIET gekoppelt mogen worden aan onze stichting. Ook de website , de facebookpagina en de andere manieren waarop stichting ’t Varsseltje in het nieuws is getreden zijn in het bezit en onder licentie van de stichting en gebruik er op gebruik van het logo en de naam berust eigendomsrecht van de stichting zoals is opgenomen in de inschrijving bij KvK en akte van oprichting.

Stichting ’t Varsseltje behoudt zich het recht voor om de stichting op welke manier dan ook op een andere locatie op de manier zoals zij in hun oprichtingsakte en inschrijving bij KvK hebben aangegeven voort te zetten.

We wensen Zozijn heel veel sussec met hun kledingruilwinkel en hopen dat hun kledingruilwinkel een succes gaat worden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *